Slaapkamer Hof Moye Tyt

Toen ik maanden geleden met het plannen van de langere ritten begon, dacht ik oorspronkelijk om mijn 400 km in Herentals te doen. Ik wou echter iemand meenemen om me wat steun te bieden en indien nodig me 's nachts te komen halen.

Enkele nachten verblijven op een kamertje in een B&B is natuurlijk niet zo leuk, zeker wanneer er in de onmiddellijke omgeving weinig te zien is.

Vandaar dat ik mijn horizon verlegde en koos voor een 400 km met vertrek in Middelkerke. Dit had als voordeel dat we vlakbij de zee waren en er genoeg mogelijkheden waren om een frisse neus te halen...

Ik bekeek eerst de hotels in de buurt maar was er al vrij snel uit dat ik dit niet zag zitten...

Wat meer opzoekingswerk bracht met uiteindelijk bij Hof "Moye Tyt" in Wilskerke. Dit lag maar op een drietal kilometer van het vertrek en vlakbij was er een shoppingcentrum met o.a. een Aldi, Colruyt, ...

Wat ook een plus was, was dat er in de vakantiewoning twee slaapkamers waren. Dit liet me toe om nog een koppel uit te nodigen zodat mijn steun en toeverlaat niet alleen zou zijn.

Het initiële contact met Gino en Tania verliep probleemloos en op alle vragen kreeg ik een snel en correct antwoord. Ik voelde me onmiddellijk gerustgesteld.

Toen we op dan op vrijdag 12 mei 2023 aankwamen, viel ons onmiddellijk de rust op. De ontvangst was zeer hartelijk en we voelden vrij snel "een klik" met de eigenaars.

Ze toonden ons de kamers en we hadden hier onmiddellijk een zeer huiselijk gevoel bij.

Slaapkamer Hof Moye Tyt

Nadat je de trap bent opgegaan, kom je in de hoofdruimte terecht. Hier staat een dubbel bed, kleerkasten, ... Ook de eetkamer en keuken bevinden zich hier.

keuken Hof "Moye Tyt"

Het is allemaal zeer mooi en proper ingericht met links en rechts wat knuffels, ...

douche Hof "Moye Tyt"

Tussen de hoofdruimte en de tweede slaapkamer bevindt zich de ruime badkamer. De zalige douche werd meerdere malen bezocht 😉

tweede slaapkamer Hof "Moye Tyt"

Tot slot heb je dan de tweede slaapkamer. Ideaal voor twee personen en ook heel rustig...

Indien je kleine kinderen hebt, kunnen deze zich buiten uitleven in de speeltuin zonder dat je bang moet zijn dat er gevaarlijke situaties ontstaan.

Na de verkenning van het vakantieverblijf zijn we dan vlakbij inkopen gaan doen in de Colruyt.

Ik ga het hier verder niet te veel hebben over onze (strand)wandelingen maar me beperken tot het vakantieverblijf.

We hebben ook uitgebreid gepraat met Gino en Tania en genoten van hun bevlogenheid, passie en liefde waarmee zij dit alles runnen.

Onze gesprekken gingen niet enkel over het verblijf maar ook over onze professionele bezigheden met ups en downs, muziekfestivals, ... maar ook vooral over HET GENIETEN!

Samen met mijn partner-in-crime heb ik hier ongelooflijk genoten van de rust, gezelligheid en onthaasting. We waren echt niet blij dat we terug huiswaarts moesten keren.

Gino en Tania, blijf vooral wie jullie zijn en blijf die passie uitstralen. Wij komen zeker terug en zullen niet aarzelen om jullie gastenverblijf aan onze vrienden aan te bevelen!

Hof "Moye Tyt"
Fleriskotstraat 45, 8431 Wilskerke
GSM: +32 486 79 44 19/+32 494 06 36 83
E-mail: moyetyt@gmail.com

Your email address will not be published. Required fields are marked

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Dag Rudy,

    Hoe hartverwarmend is het om dit te lezen! Fijn dat jullie voor ons verblijf gekozen hebben en de rust zo gewaardeerd hebben!
    Het was een plezier jullie hier te gast te hebben en we zijn nog steeds onder de indruk van de prestatie die je hebt neergezet, top!
    We wensen je nog veel succes met je volgende fietstochten, toi toi!

    Tot een volgende keer!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}