0 reacties

augustus 14, 2019

Vliegtuig

Hoeveel kost dit nu?

Een van de vragen waar jullie ongetwijfeld mee zitten is de kostprijs natuurlijk.

De trip zelf kostte 2312,83 eur. Dit is exclusief het vliegtuig maar verder zit hier, op enkele lunches na, alles in: reisbegeleiding, overnachtingen, maaltijden, dranken, toegangsgelden parken, ...

Ik kon natuurlijk zelf het vliegtuig boeken maar wegens gemakzucht liet ik dit over aan Connections Leuven. Men raadde me aan om met Turkish Airlines te vliegen. Brussel-Istanboel/Istanboel-Johannesburg en terug kostte me uiteindelijk 741 eur.

Voor de rest moest ik niet al te veel kopen; enkel wat wandelsokken en een nieuwe lange broek. De rest had ik al.

Vertrek luchthaven Zaventem

Op donderdag 15 augustus vertrok ik omstreeks 20.00 uur in Zaventem om een drietal uur later in Istanboel te landen. Hier moest ik anderhalf uur wachten om rond 01.35 uur te vertrekken. Uiteindelijk kwam ik omstreeks 10.30 uur in Johannesburg aan.

Beers & Cheers

Weinig wereldschokkends te vertellen of het zou de kostprijs van een Duvel zijn in de Bistrot Bar op Zaventem: 5,95 eur! De hamburger classique die ik iets verder at aan 16,50 eur leek wel een spotprijs!

Voor de rest had ik enkel tussen Brussel en Istanboel last van een niet zo mager persoon die het leuk vond om met zijn benen open te zitten en zowat de helft van mijn beenruimte inpalmde. Gelukkig had ik voor een zitje aan het gangpad gekozen.

En dan nog een ergernis om af te sluiten... Beperk aub hoe ver een stoel naar achter kan kantelen. Op een bepaald ogenblik zat ik zowat met mijn neus op het tv-schermpje en werd mijn koffie middeleeuwsgewijs naar me toe gekatapulteerd!

Your email address will not be published. Required fields are marked

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}