Ride for Alzheimer

Lezing over dementie door Regionaal expertisecentrum Memo

Slotavond Ride for Alzheimer

Op 15 december 2023 vond in CC De Factorij te Zaventem mijn afsluitende avond van Ride for Alzheimer plaats. Deze avond was vooral bedoeld om de talrijke sponsors te bedanken. Tevens wou ik ook iemand rond dementie en/of alzheimer laten praten. Na wat zoeken vond ik het Regionaal expertisecentrum Memo bereid om langs te komen. De voorbereidende Lees meer

Read More
Opstelling Zwift

Zwift in het WZC Trappeniers

Toen ik met Ride for Alzheimer startte, was het al vrij snel duidelijk dat ik mijn allerlaatste rit via Zwift in het WZC Trappeniers in Zaventem wou rijden. Dit is het woonzorgcentrum waar mijn ouders verbleven hebben en waar ze spijtig genoeg ook overleden zijn. Het maakt voor mij enigszins de cirkel rond maar het is tegelijkertijd Lees meer

Read More
Parkbrug te Antwerpen

BRM 200 – “Rond Antwerpen”

Mijn twaalfde en laatste fietstocht in het kader van Ride for Alzheimer vertrok vanuit het kortbij gelegen Hofstade. In aanloop naar deze rit had ik me minutieus voorbereid; schermafdrukken van Google Earth, wegbeschrijving, … Daags voordien werden we door de organisator ervan op de hoogte gebracht dat wegens de vele wegenwerken de route enigszins was aangepast. Lees meer

Read More
't Schaepershuys in Kasterlee

PeRM “Louis Beirinckxroute”

Oorspronkelijk dacht ik mijn elfde rit op zaterdag 16 september te rijden maar de voorspelde hoge temperatuur deed me besluiten om de rit met een week uit te stellen. Ik had de PeRM “Louis Beirinckxroute” gekozen met vertrek vanuit Lier. De keuze voor deze rit was bepaald uit praktische overwegingen maar ook en vooral door de Lees meer

Read More
Rilland

PeRM Noord

Negen ritten had ik al achter de rug en nadat ik een kleine twee weken geleden gepast had voor de georganiseerde rit vanuit Sint-Truiden, zat er niet veel anders op dan een nieuwe solorit te rijden. Mijn keuze was deze keer op de PeRM Noord gevallen en ik koos mijn vertrek vanuit De Nekker in Mechelen.Om Lees meer

Read More
't Oud Liefken, Zomergem

BRM 200 – Denderbelle

Na mijn 600 km van juni was het bang afwachten hoe de BRM 200 met vertrek uit Denderbelle zou verlopen… Sedert 10 juni heb ik hoofdzakelijk gerust, vooral om het achterste te laten genezen maar ook het mentale front had nood aan een reset. Ik kocht ook een ander zadel bij De Fietser in de hoop dat Lees meer

Read More

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Insert Content Template or Symbol