Ride for Alzheimer

controlekaart BRM 400

BRM 400 – Oostende-Le Touquet Plage: de analyse

Nu het meeste stof (…) gaan liggen is, kan ik eindelijk een korte analyse schrijven. De keuze van het verblijf bij Hof Moye Tyt bleek een voltreffer; ergens rustig verblijven in plaats van in een druk hotel is zeker voor herhaling vatbaar!Wat ik voor fietskledij had meegebracht was ook in orde; enkel bleek achteraf de combinatie Lees meer

Read More
Saint-Omer

BRM 400 – Oostende-Le Touquet Plage: de rit

Over het verblijf kunnen jullie hier meer lezen en dus mag het niet verwonderen dat ik redelijk ontspannen (ahum) zaterdagochtend om 3.00 uur wakker werd om me klaar te maken. Mijn ontbijt bestond uit twee boterhammen met confituur, wat appelsap en een yoghurtje.Vervolgens controleerde ik mijn voedselvoorraad. Hiervan heb ik uiteindelijk zowat de helft (te weinig) Lees meer

Read More
Slaapkamer Hof Moye Tyt

BRM 400 – Oostende-Le Touquet Plage: het verblijf

Toen ik maanden geleden met het plannen van de langere ritten begon, dacht ik oorspronkelijk om mijn 400 km in Herentals te doen. Ik wou echter iemand meenemen om me wat steun te bieden en indien nodig me 's nachts te komen halen. Enkele nachten verblijven op een kamertje in een B&B is natuurlijk niet zo Lees meer

Read More
Kasteel van Horst

BRM 200 – Sweet Caroline

Na mijn val tijdens de vorige rit op 25 maart 2023, was ik van plan om in april twee ritten van 200 km te doen. Begin van deze maand voelde de pols echter nog te pijnlijk aan om met een gerust gemoed van start te gaan. Ik besloot dan ook om enkel één rit te Lees meer

Read More
Rudy BRM 300 Largest Lake

BRM 300 – Largest Lake

Na een viertal 200 km kwam er nu een 300 km aan. Voor ik aan dit project begon, had ik gezegd dat de 300 km wel eens een leidraad kon zijn voor al wat eventueel nog zou volgen en dus bracht dit een zekere vorm van stress met zich mee. Het weer de afgelopen week was triestig: Lees meer

Read More
Abdij van Averbode

PeRM Oost – 200 km

In de week van 13 februari 2023 zagen we en werden er temperaturen voorspeld tot 14 graden. Ideaal fietsweer dus en aangezien ik de enige 200 km van de maand aan mij had laten voorbijgaan, besloot ik om op woensdag 15 februari 2023 de PeRM Oost te rijden. In het kader van het Year Around Brevet Lees meer

Read More

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]