2 reacties

juli 7, 2020

Meester Crapswandeling

Vorige maand gaf ik me bij Toerisme Vlaams-Brabant op om het peterschap van enkele wandelingen en/of fietstochten op mij te nemen.

Buiten het controleren van enkele fietsknooppunten kreeg ik ook de Meester Crapswandeling toegewezen.

Deze wandeling vertrekt aan de Kerkdries te Sterrebeek.

Ik had wat pech omdat het op dinsdag markt was. Het was even zoeken naar het "vertrekbordje". Wanneer je op het pleintje staat met aan je rechterkant eetcafé "het geheim", zie je schuin rechts aan de gevel van een huis het bordje.

Je steekt de Mechelsesteenweg over en vanaf dan gaat het vooral langs veldwegen.

Ik had via het GIS-platform de kaart met daarop de plaatsen van de bordjes afgedrukt. Van elk bordje nam ik een foto (bedankt gsm!) zodat ik nadien nog eens alles kon controleren.

Op de GIS-kaart waren een aantal bestaande bordjes niet aangeduid en net voor je aan de Kleine Geeststraat komt, volgt de route een andere weg dan op de GIS-kaart (wandeling is wel ok) maar voor de rest waren er geen grote problemen.

Ook de netheid was dik in orde; nergens heb ik zwerfvuil gezien en enkel bij de oversteek van de Mechelsesteenweg op het einde is het wat opletten.

De wandeling op zich is niet spectaculair maar als je eens in de buurt bent, is de 8,6 km lange tocht misschien mooi meegenomen en je kunt achteraf iets lekkers eten en drinken in "het geheim"...

Your email address will not be published. Required fields are marked

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Wandeling gisteren, 25/7/2020 gedaan. Was inderdaad niet spectaculair maar toch mooi meegenomen. De café frappé in Het Geman was de kers op de taart 🙂

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}